från vänster: Anna Lundh, Åsa Wetter, Cecilia Linde, Carola Wiberg, Carina Söder och Anna Sundkvist

Titta in på vår hemsida www.tonikum.se eller på vår myspace www.myspace.com/tonikum. Och så finns vi på facebook - häng med oss där också! Tonikum på Facebook Vill du veta var och när man kan höra oss framöver så titta in på någon av sidorna, vi uppdaterar med jämna mellanrum!

Lite kort om oss:

Gruppen bildades i november 2004. De flesta av oss har sjungit tidigare i olika konstellationer men upptäckte vid en fest att vi trivdes väldigt bra att sjunga tillsammans! Vi sjunger a'capella och även med piano alt. dragspelsackompanjemang, gärna fler instrument om det finns möjlighet. Vi sjunger olika typer av låtar, folkmusik, Bellman, svenska visor och även lite åt popsvängen. Vi uppträder på spelmansstämmor, olika evenemang, kyrkor m.m. Vi har låtar på repertoaren som passar vid dom flesta tillfällen. Vid intresse att boka oss kan du ta kontakt med oss på vår hemsida.

Hur låter vi?

här hittar du några liveinspelningar från 2011. Vi har nyare inspelningar så det är verkligen på plats med en liten uppdatering här, det kommer ;)

musik är energi

Årgång

Text och musik av Carina Söder. Piano: Cecilia Linde, dragspel: Pether Olsson


Att angöra en brygga

Piano: Cecilia Linde, dragspel: Pether Olsson


Jag ligger på en äng

Piano: Cecilia Linde


Jag unnar dig ändå allt gott

Dragspel: Pether Olsson


När mörkret faller

Text och musik skriven av vår egen Carina Söder. Piano: Cecilia Linde, dragspel: Pether Olsson


Ett hus vid havet

a'capella